rólunk

relax tanoda

Csanda Veronika vagyok,
   Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó®,
   Komplex mozgásterápiás fejlesztő és
   Tanulásmódszertani mentor.

A kezdetek…

2013-ban indultam el életem nagy utazására, amikor külföldről hazatérve különféle masszázstechnikákkal kezdtem ismerkedni. A keleti masszázsok elvarázsoltak és elirányítottak a Hagyományos Kínai Orvoslás felé.
2014-2018 között elvégeztem egy 4 éves Hagyományos Kínai Orvoslás iskolát, melynek filozófiáját és eszközeit beépítem a jelenlegi munkámba és a mindennapjaimba.

De ez nem ment zökkenőmentesen…

2016-ban az életem újabb irányt vett, ugyanis komoly memóriazavarok léptek fel nálam, amelyek nehezíteni kezdték a tanulmányaimat és már kihatottak a mindennapi életemre is.
Az idő rohant, közeledett a 2018-as záróvizsga, tanulni viszont képtelen voltam. Egyszerűen nem tudtam felidézni a korábban megtanultakat, és úgy éreztem, hogy az új ismeretek pedig be sem jutnak a fejembe.
Keresni és kutatni kezdtem. Megismerkedtem több alternatív tanulást segítő, memóriajavító technikával, stresszoldó eszközzel és hatékony hangulatjavító módszerrel, amelyekkel végül sikerült újraindítani a leblokkolt agyamat.

A terápiák és tanulás eredménye…

2019-ben Alternatív Képességfejlesztő Tanácsadó® lettem, ezzel beteljesült az az álmom, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt meg tudom mutatni a bennük rejtőző értékeket, amelyek erőforrásukká válhatnak az életükben.

Terápiákon, egyéni és csoportos foglalkozásokon vettem részt, és könyveket, módszertanokat tanulmányoztam az évek alatt. Az elsajátított tudást és saját tapasztalataimat most pedig összegyúrom, egyénre szabom, így eredményesen tudom felhasználni a saját egyéni és csoportos foglalkozásaimon.

 

Sajnos az évek alatt azt kellett megtapasztalnom, hogy a tanulási nehézségek meghatározó alkotóeleme a STRESSZ.

És ezen próbál enyhíteni a

csapata.

NAPJAINKBAN.

A STRESSZ

Felpörgött életünkben a stressz, a szorongás, a feszültség, az idegesség már a mindennapjaink része.
De sajnos nem csak a felnőttek életét érintik ezek a nehézségek, hanem már gyermekeink apró, pici világába is beszivárognak.

A növekvő iskolai elvárások,
a családi konfliktusok és
a gyakori válások miatt
egyre nagyobb nyomás nehezedik a gyerekekre.

Ha nem kezeljük a bennük kialakuló érzelmi túlfeszültséget,
ha nem tanítjuk meg őket, hogyan kezeljék problémáikat,
akkor hosszú távon, felnőtt korukra

  • pszichoszomatikus megbetegedések
  • magatartásproblémák
  • szorongás
  • depresszió vagy
  • más pszichiátriai zavarok

 is kialakulhatnak.

STRESSZ ÉS SZORONGÁS ELLEN.

RELAX TANODA

A Relax Tanoda célja, hogy a család legkisebbjei számára megtaláljuk azt a megoldást, amivel a lelkük egyensúlyba kerülhet.

Ehhez feszültséglevezető és stresszoldó eszközöket, valamint relaxálást segítő termékeket gyűjtünk össze webshopunkban folyamatosan, amelyek segítik a gyermekeket abban, hogy képesek legyenek megnyugtatni magukat, és az egyensúlyukat visszanyerni a mindennapokban.

A gyermekeknek szervezett workshopok, a szülőknek rendezett előadások és a közös szülő-gyermek programok segítik helyreállítani és fenntartani a kiegyensúlyozott családi légkört.

Az egyéni konzultációk és foglalkozások pedig személyre szabott, egyéni megoldásokat kínálnak a problémákra.

lépj a változás útjára.

Hogyan segíthetünk?

A Relax Tanoda csapattagjai alternatív szemléletű szakemberekből állnak. Tudjuk, hogy hiába állnak rendelkezésünkre eszközök, ha nem tudjuk azokat megfelelően használni, vagy nem tudjuk miért is van rájuk szükségünk.

Így nem csak egy webshopot működtetünk, hanem előadások és workshopok formájában biztosítani szeretnénk azokat a háttér-információkat, amelyek  segítik az eszközök használatát és megválaszolják a miérteket.

Személyes vagy online konzultációkon pedig lehetőség van feldolgozni a saját problémákat és megtalálni a kiutat a stresszből, szorongásból – legyen szó akár  kisgyermekekről, akár felnőttekről.

Untitled Design(5)

WEBSHOP

Webshopunkban megtalálhatóak azok a hatékony eszközök, amelyek segítik a gyermekeket ellazulni, relaxálni, valamint képesek oldani a stresszt, a szorongást bennük. Mindemellett divatosak, szórakoztatóak, vonzóak a legkisebbek számára is.

Untitled Design(6)

ESEMÉNYEK

A programjaink során hangsúlyt fektetünk arra, hogy magas színvonalú és tartalmas időtöltésben legyen részük vendégeinknek.
Színes, változatos programokkal, workshopokkal, előadásokkal várjuk a gyermekeket, szüleiket, kamaszokat és felnőtteket egyaránt.

Untitled Design(7)

KONZULTÁCIÓ

Lehetőség van személyre szabott, egyéni konzultáción részt venni, ahol a foglalkozáson vagy akár foglalkozás-sorozaton a saját hozott problémát nézzük meg, és változatos módszerekkel érünk el
látványos eredményeket.